понеділок, 11 листопада 2019 р.

«МОЛОДЬ – МАЙБУТНЄ НАЦІЇ»



Саме під таким гаслом 04 листопада цього року 123 юних делегати з усіх куточків Миколаївщини взяли участь  в 6-тій Конференції лідерів молодіжного самоврядування. Від міста Очакова на засіданні були присутні: Лясота В.В., учень  11 класу Очаківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, та куратор учнівського самоврядування   Лясота М.В., методист ММК відділу освіти Очаківської міської ради.   


За час дієвого функціонування Миколаївська обласна організація лідерів молодіжного самоврядування «МОЛОДЬ - МАЙБУТНЄ НАЦІЇ» провела значну роботу в різноманітних сферах  життя, починаючи від благодійних акцій, спортивних чемпіонатів, конкурсів краси та закінчуючи спорудженням спортивних майданчиків, створенням освітніх програм, відкриттям пам’ятних об’єктів.


Важливі питання вирішувалися і під час конференції, серед яких: переформатовано структуру організації, обрано делегатів на Всеукраїнський форум та до Національної дитячої ради дітей і молоді.


Молодіжні лідери одностайно позитивно оцінили пророблену роботу за поточний рік та знову надали кредит довіри Щукіній М.В. очільниці обласної молодіжної організації  «Молодь - майбутнє нації». 


Немає коментарів:

Дописати коментар