четвер, 14 листопада 2019 р.

ДІТИ ПЛЕКАЛИ ШЕВЧЕНКОВЕ СЛОВО



Міністерство освіти і науки України вже десять років поспіль організовує проведення Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка з метою вшанування багатогранного літературного доробку Тараса Григоровича Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її здібностей, виховання шанобливого ставлення до мови і традицій українського народу, підвищення рівня мовленнєвої культури.

11 листопада найкращі із 124 юних мовознавців  (5 - 11 кл.) на базі Очаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 активно долучилися до участі в цьому престижному конкурсі. В І (шкільному) етапі діти змагалися в здатності критично мислити, фахово аналізувати мовно-літературний та культурно-історичний матеріал, демонстрували творчі здібності та володіння художнім словом.  
  
         В ІІІ (обласному) етапі наше місто будуть представляти :
-         Саскевич Ірина, учениця 5 класу ЗОШ № 4, (вчитель – Верхоляк Л.О.);
-         Вицька Наталія, учениця 7 класу ЗОШ № 4, (вчитель – Налапко Г А.);
-         Єлістратова Олександра, учениця 8 класу ЗОШ № 2, (вчитель – Козаченко Л.С.);
-         Яковенко Вікторія, учениця 9 класу ЗОШ № 1, (вчитель – Хижняк Н.М.);
-         Трофімчук Дмитро, учень 10 класу ЗОШ № 2, (вчитель – Козаченко Л.С.
-         Фоміна Поліна, учениця 11 класу ЗОШ № 2, (вчитель – Козаченко Л.С.).

Щиро вітаємо переможців міського етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та бажаємо їм гідно представити наше місто в обласному етапі конкурсу.

Немає коментарів:

Дописати коментар