середу, 11 березня 2020 р.

Інформальна освіта в підвищенні професійного рівня педагога



03 березня 2020 року Ольга Яланжи, методист ММК відділу освіти Очаківської міської ради взяла участь у черговому засіданні обласної творчої групи керівників та методистів науково-методичних установ області з теми "Інформальна освіта в підвищенні професійного рівня педагога" (керівник Бурлака Тетяна).
Роботу творчої групи координували Стойкова Вікторія,кандидат педагогічних наук, заступник директора з науково-педагогічної роботи, Федосова Ганна, старший викладач кафедри педагогіки, психології та менеджменту освіти.
Учасниками творчої групи під час практичної складової напрацьовано матеріали,які будуть використані в Концепції інформальної освіти педагогів Миколаївщини.
Що таке самоосвітня діяльність педагога, наскільки вона є актуальною, які складові плану професійного зростання педагога? Хто має право контролювати виконання цього плану? Чи може бути зарахована самоосвітня діяльність педагога як підвищення кваліфікації і які критерії для цього використати? На ці та багато інших питань учасники творчої групи вже знають відповіді. Працювали творчо, натхненно, продуктивно, з гарним весняним настроєм.  

                                               
                                                         За матеріалами сторінки Facebook Т. Бурлаки

Немає коментарів:

Дописати коментар