понеділок, 22 січня 2018 р.

До дня Соборності пройшли міські змагання

До Дня Соборності України 20 січня 2018 року в Очаківській дитячо-юнацькій спортивній школі проведено показові виступи юних дзюдоїстів (тренери-викладачі Шерстюк Олександр Вікторович та Казачишин Денис Степанович).
Спортсмени продемонстрували свою майстерність та вправність з цього виду спорту. Серед найменших вихованців 6-7 років  проведено перші атестаційні змагання з боротьби дзюдо. 

За ініціативи директора ДЮСШ Сакевича В.В. вперше в м. Очакові проведено  турнір «Американка» з фут-волею (волейбол ногами). Учасниками змагань стали команди різновікових категорій від учнів 5-х класів до спортсменів  пенсійного віку. Учасники  показували власну технічну майстерність з футболу (прийом м’яча, зупинка, подача, жонглювання тощо).

Всього в турнірі взяли участь 6 команд: «Чорне море», «Центр», «Маяк», «Бєня і Конь», «ДЮСШ», «Дуда». Третє місце посіла команда «ДЮСШ» (Цюник Олег та Григорчик Роман). Друге місце – команда «Центр» (Джаноян Артур та Точанський Денис). Перше місце завоювала команда «Маяк» (Фрицак Віктор та Казачишин Денис).

Всі учасники були нагороджені грамотами та медалями, а за перше місце команду-переможницю нагородили грошовою винагородою 1000 гривень.  
Змагання відбулися за підтримки міського голови, відділу культури, молоді, спорту, туризму та релігій, та відділу освіти Очаківської міської ради.


Бажаємо спортсменам нашого міста майбутніх перемог та високих досягнень!

Немає коментарів:

Дописати коментар