понеділок, 29 січня 2018 р.

Волейбольні змагання проведено в Очаківському ЗЗСО №2

Для любителів волейбол — поширена розвага і спосіб відпочинку завдяки простоті правил і доступності інвентарю. Для учнів це обов’язковий вид спорту, який входить до обласних Спортивних ігор серед загальноосвітніх навчальних закладів.


Для відбору та підготовки команд до участі в обласному етапі 25-26 січня 2018 р. в ЗЗСО №2 імені П.П. Шмідта були проведені ХVІІ  Спортивні ігри з волейболу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста.
                                                                     
Методист ММК відділу освіти Датій Т.В. на належному рівні провела організаційно-настановчий етап підготовки до змагань, очоливши роботу мандатної комісії. Обов’язки головного судді виконувала Треліс Х.О., вчитель фізичної культури ЗЗСО №4, секретарем змагань призначено Бичкова О.О., вчителя фізичної культури ЗЗСО №4.


Змагання розпочалися з урочистого шикування команд, доповіді й оголошення порядку ігор. З гравцями проведено обов’язковий інструктаж з правил безпеки, організовано чергування медичного працівника.
В змаганнях прийняли участь команди від всіх шкіл міста. В результаті запеклої боротьби визначилися переможці двобоїв.

Серед дівчат:  
     І місце  – учні ЗЗСО №2 (керівник команди Бичков О.О.)
     ІІ місце – учні ЗЗСО №4 (керівник команди Треліс Х.О.)
     ІІІ місце – учні ЗЗСО №1 (керівник команди Онищенко С.А.)
Серед юнаків:
  І місце  – учні ЗЗСО №1(керівник команди Онищенко С.А.)
  ІІ місце – учні ЗЗСО №4 (керівник команди Треліс Х.О.)
  ІІІ місце – учні ЗЗСО №2(керівник команди Бичков О.О.).

Невдовзі збірні команди юнаків та дівчат будуть захищати честь рідного міста на обласних змаганнях. Маємо надію, що копітка підготовка сприятиме зіграності обох збірних та принесе вагомий результат нашим спортсменам.

Немає коментарів:

Дописати коментар