вівторок, 27 листопада 2018 р.

Відбулося методичне об’єднання вчителів 3-4 класів



23 листопада 2018 року на базі Очаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 відбулося чергове засідання членів міського методичного об’єднання вчителів 3-4 класів.


Привітавши учасників Тарабан В.А., завідувач ММК відділу освіти Очаківської міської ради, поділився новинами, які були озвучені під час обласного індуктивного пролонгованого семінару «Формування регіонального науково-методичного середовища в умовах реформування системи освіти» (15.11.2018 р.).


Були надані рекомендації щодо використання в освітньому процесі нетипових навчальних програм, присутні були ознайомлені з процедурою обміну сертифікатів на посвідчення для вчителів, які проходили курси НУШ у 2018 році.


Тур Т.П. провела відкритий інтегрований урок з української мови і образотворчого мистецтва у 4 класі.  Тема уроку української мови  "Повторення вивченого про прикметник як частину мови. Роль прикметників у мовленні". Тема уроку образотворчого мистецтва " Народне мистецтво витинанки. Створення вазонової композиції". Діти продемонстрували гарні мовленнєві компетентності, вміння взаємодіяти під час виконання завдань з учителем та між собою (в групах), а досконале володіння технікою роботи з папером сприяло виготовленню різнокольорових витинанок.


Клімчук С.Г.,  (ЗОШ І-ІІІ ст.№1) та Колодиста О.В., (ЗОШ І-ІІІ ст.№2) ознайомили колег із питанням «Урок у початковій школі в умовах поетапного переходу до Нової української школи», Ворошилова О.М., (ЗОШ І-ІІІ ст.№2) та Саскевич О.В., (НВК «Сонечко»)  проаналізували проекти Типових навчальних програм з української мови для 3-4 кл. (згідно листа МОІППО від 10.10.2018 р. № 2.2-2743).  

                
Також педагоги поділилися досвідом використання годин варіативного складника навчального плану та особливостями підготовки до участі в міському етапі предметних олімпіад учнів початкових класів.  

Немає коментарів:

Дописати коментар