понеділок, 6 червня 2016 р.

День захисту дітей на Кінбурнській косі

У суботу, 4 червня, на Кінбурнській Косі пройшло свято присвячене Дню захисту дітей. Під час святкування були проведені кілька заходів - виставка дитячого мистецтва, конкурси для дітей і їх батьків, а також майстер-клас «Створи свій мульт». Свято провела громадська організація «Кінбурнська громада», участь у заходах взяли юні жителі сіл Покровка і Покровське.

Свято розпочалося з урочистого відкриття виставки дитячого мистецтва, в ході якої 15 талановитих дітей презентували свої малюнки. Дітей розважали різними конкурсами, переможці яких нагороджувалися солодкими призами.

Голова організації «Кінбурнська громада» Олександр Дьяков провів для дітей майстер-клас «Створи свій мульт». Діти розділилися на групи, вибрали теми і протягом півтора години моделювали кадри мультика, який незабаром, як обіцяюли організатори, з'являться на просторах інтернету.
Завершився захід підбиттям підсумків та урочистим врученням нагород: автори кращих робіт на виставці отримали призи, а учасники майстер-класу - спеціальні сертифікати. Після цього дітей запросили до солодкого столу.
Олександр Дьяков розповів, що такі заходи організація має намір проводити і надалі. За його словами, створено проект «Діти Кінбурна - наше майбутнє», який націлений на підтримку підростаючого покоління, внесок в його розвиток і захист інтересів. В рамках проекту заплановано культурно-просвітницькі заходи з дітьми, походи, свята, ознайомчі поїздки та багато іншого.

Крім того, організація заявляє про намір допомагати і головному освітньому установі Кінбурнської коси. Нагадаємо, що вже більше року не вщухають дебати навколо Покровської школи щодо подальшошогот її існування.



Немає коментарів:

Дописати коментар