середу, 27 березня 2019 р.

Нова школа - нові технології


22 березня 2019 року на базі Очаківської ЗОШ № 4 було проведено міський семінар «Упровадження інноваційних здоров’язбережувальних технологій в освітній процес», участь у якому взяли заступники директорів з виховної роботи, практичні психологи, вчителі основ здоровя.

Під час теоретичної частини перед педагогічними працівниками виступила Кутюхіна В.І., начальник відділу Очаківського бюро правової допомоги, яка розповіла про чинні види правової допомоги учасникам освітнього процесу, що гарантуються державою. Також вона ознайомила присутніх з алгоритмом дій в закладі освіти, якщо зафіксована ситуація булінгу, або домашнього насильства.


Ваврик І.О, начальник відділу активної підтримки безробітних Очаківської міжрайонної філії Миколаївського обласного центру зайнятості розповіла про  широкі можливості консультаційної мережі «Моя професія» для учнів 9-11 класів. Усі учасники заходу отримали коди доступу до системи й тепер мають можливість залучити учнів до отримання консультації, щодо вибору свого професійного майбутнього.

Під час практичної частині семінару був проведений відкритий урок – подорож «Стежками здоров’я» у 5–а кл. (Устинова С.Г., вчитель основ здоровя, заступник директора з виховної роботи Очаківської ЗОШ № 4.) та відкрита виховна година в 4 кл. «Продукти харчування : наші друзі і вороги» ( Тур Т.П., вчитель основ здоровя Очаківської ЗОШ № 4).

                    Лясота М.В., методист ММК відділу освіти Очаківської міської ради





Немає коментарів:

Дописати коментар