четвер, 14 лютого 2019 р.

Атестація педагогічних працівників



Процедура атестації керівних та педагогічних кадрів передбачає відвідування навчальних занять, ознайомлення із системою роботи педагогів, вивчення передового педагогічного досвіду. Все це впливатиме на підвищення кваліфікаційного рівня вчителя (вихователя).


14 лютого 2019 р. у дошкільному навчальному  закладі №1 «Дзвіночок» м. Очакова  в  ІІ молодшій групі «Горобинка»  проведено відкритий захід - інтегроване заняття «Про ложку хочу більше знати і ведмедям розказати».


Заняття проводила вихователь Бабич Л.А., на якому були присутні педагоги закладу та завідувач  ММК відділу освіти Очаківської міської ради Тарабан В.А.


Під час пошуково – дослідницької діяльності свої  малечі вдалося розширити уявлення про різновиди матеріалів з яких виготовляються ложки. Вони вправлялися в умінні рахувати в межах «трьох», порівнювали предмети за розміром, вчилися передбачати можливий результат під час дослідів, проявляли кмітливість, спостережливість та пізнавальну активність.

Застосовуючи ігрові методи та прийоми Лариса Анатоліївна  прищеплювала  малятам інтерес до навколишнього середовища, виховувала дружні доброзичливі стосунки між дітьми.

Немає коментарів:

Дописати коментар