середу, 13 лютого 2019 р.

Психологічний супровід інклюзивної освіти


На базі Очаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 на базі якої якої впроваджено інклюзивне навчання 07 лютого 2019 року ММК відділу освіти Очаківської міської ради проведений навчально–практичний семінар для заступників директорів з виховної роботи, практичних психологів: «Діти з особливими освітніми потребами. Основні напрями психологічного супроводу».


Перед присутніми виступила Петрова Г.О., заступник директора з навчально-виховної роботи Очаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 , яка поділилася пратичним досвідом щодо впровадження інклюзивного навчання.

Лясота М.В., методист ММК відділу освіти виступила  з доповіддю «Інклюзивне навчання в закладах загальної середньої та дошкільної освіти».


Практичний психолог Очаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Полтарецька М.О. розповіла про індивідуальну роботу педагогів із дитиною з особливими освітніми проблемами.


Асистент вчителя із інклюзивного навчання Ніколаєв Є.М. ознайомив з роллю асистента вчителя в 1 класі, з основними функціями і завданнями, формами співпраці з батьками дитини, адміністрацією закладу, вчителем та практичним психологом.


Полтарецька М.О. провела з учасниками навчально–практичного семінару заняття з елементами тренінгу «Інклюзивне навчання: рівні можливості для кожного».
                                   Лясота М.В., методист ММК відділу освіти Очаківської міської ради


Немає коментарів:

Дописати коментар