пʼятницю, 28 серпня 2020 р.

Серпнева НЕконференція педагогічних працівників міста



27 серпня поточного року в приміщенні Картинної галереї народного художника України М. Прокопенка відбулася міська НЕконференція у форматі EdCamp «Стратегія розвитку освітньої галузі міста Очакова у 2020 – 2021н.р. та на період до 2025 року».

У  заході взяли участь Сергій Бичков – міський голова, Хасан Гемаєв – депутат Миколаївської обласної ради, Людмила Голян - начальниця управління освіти та з гуманітарних питань, у зв’язку із необхідністю дотриманням карантинних вимог були присутні керівники та представники від педагогічних колективів закладів загальної середньої освіти, дошкільної освіти, інклюзивно-ресурсного центру, ДЮСШ, музичної школи, художньої школи, міської бібліотеки, Очаківської міської профспілкової організації працівників освіти і науки України.

Із вітальним словом до освітян міста звернулася  очільниця освітньої галузі міста Людмила Голян. Вона подякувала колегам за роботу в складних умовах дистанційного навчання 2019-2020 навчального року. У своєму виступі Людмила Анатоліївна окреслила пріоритети щодо реалізації Концепції Нової української школи: «Це новий освітній простір, який є зручним та комфортним для кожного учня. З цією метою міська влада змінює просторово-предметне оточення. Планування і дизайн освітнього простору спрямовується на розвиток дитини та її мотивації до навчання».

Хасан Гемаєв поділився з присутніми здобутками власної роботи в Миколаївській обласній раді. За його сприяння  дитячі садочки встановили сучасні ігрові майданчики для найменших мешканців нашого населеного пункту, поновлено обладнання харчоблоків Очаківської ЗОШ №2 імені П.П.Шмідта та ЗДО №2 «Золота рибка», придбано обладнання для кабінету фізики  Очаківської ЗОШ №4.

Сергій Бичков у своєму зверненні до освітян відзначив стійку та тривалу співпрацю  депутатського корпусу міської та обласної рад у вирішенні нагальних питань, які турбують не лише освітян, але й містян.

 У подальшому діалозі з міським головою педагоги змогли отримали ґрунтовні, аргументовані відповіді щодо подальшого розвитку нашого міста у контексті адміністративно-територіальної реформи, медичної реформи, благоустрою, покращення матеріально-технічної бази освітніх закладів тощо.

Відеозвернення членів учнівського самоврядування неабияк зацікавило Сергія Бичкова, який пообіцяв вирішувати питання щодо відкриття   Wi-Fi зон в межах населеного пункту, обладнання скейт-парку, залучення досвідчених спеціалістів до роботи з дітьми на міських спортивних майданчиках тощо.

Вітаючи педагогічні колективи міста з початком нового 2020 - 2021навчального року, Сергій Миколайович нагородив почесними відзнаками департаменту освіти та науки Миколаївської облдержадміністрації, виконкому міської ради, сертифікатами міської ради на отримання грошової винагороди 34 педагогічних працівники за досягнення в минулому навчальному році. 

Він побажав присутнім  натхнення, успіху й сил для нових звершень: «Сила української освіти, як і суспільства у цілому – у синергії наших дій. Будьмо сильними! Будьмо разом!»


  

Немає коментарів:

Дописати коментар