неділю, 23 серпня 2020 р.

День державного прапора та День незалежності України



21 серпня 2020 року о 9:00 на Центральній площі міста Очакова відбулися урочисті церимонії з нагоди Дня державного прапора України та 29-ї річниці незалежності України. У супроводі Державного Гімну України, учасники зразкового ансамблю народного танцю «Радість», під керівництвом Тетяни Поночевної, у національному вбранні урочисто винесли та підняли жовто-блакитний стяг.



Ведучі, - вчителі Очаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 імені П.П. Шмідта, - Наталія Кобець та Олена Янушевська привітали присутніх та побажали цінувати демокаратичні цінності на яких сторіччями вибудовувалася наша незалежність.


Далі святкова процесія, очолювана міським головою Сергієм Бичковим, рушила до меморіалу героїв АТО. Біля памятника учасників ходи привітали урочистими зворушливими патріотичними словами юні мешканці нашого міста – Пащенко Нікіта, Єрьоміна Ірина та найменший учасник – Кобець Микола, учні Очаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 імені П.П.Шмідта.



Хвилиною мовчання присутні вшанували загиблих воїнів, на честь яких пролунав залп стрілецької групи однієї з військових частин міста. Відомі виконавці - Віктор Зволинський і Анастасія Чорна заспівали зворушливу пісню «Молитва за Україну». Закінчилось зібрання з нагоди Дня державного прапора України і 29-ї річниці незалежності України покладанням квітів до меморіалу загиблих в АТО.

 


Шановні очаківці, гості міста, вітаємо Вас з Днем державного прапора України і 29-ю річницею незалежності України. Бажаємо успіхів і плідної праці на благо українського народу. Нехай це свято додасть вам наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини. Від усієї душі зичимо вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, миру і благополуччя!

Бородіна Ніна, завідувачка сектором культури управління освіти та з гуманітарних питань Очаківської міської ради 









Немає коментарів:

Дописати коментар