середу, 29 січня 2020 р.

РУХОВА АКТИВНІСТЬ – ЗАПОРУКА ЗДОРОВ’Я



На сьогодні рухова активність більшої частини школярів не відповідає віковим та фізіологічним вимогам. Але в арсеналі педагогів з’являються нові засоби, за допомогою яких можна зарадити цій ситуації. 

«Cool Games» - усеукраїнський спортивно-масовий захід для учнів 9-17 років, який не потребує спеціальної підготовки, покликаний запровадити інноваційні підходи до проведення уроків з фізичної культури в школах, заохотити школярів займатися руховою активністю, залучити їх до систематичних занять фізкультурою та подальшої популяризації здорового способу життя.

17 січня 2020 року вперше в нашому місті на базі Очаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 змагалися у трьох вікових категоріях у рамках зональних ігор VІ групи обласного етапу Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Cool Games» 78 школярів із м. Очакова, Чорноморської ОТГ, Очаківського району, Березанської ОТГ та Коблівської ОТГ.


Під час урочистого відкриття змагань із вітальним словом до учасників змагань звернувся завідувач міським методичним кабінетом відділу освіти Очаківської міської ради Тарабан В.А. Доповнили урочисту частину чудовими різдвяними колядками та щедрівками учні 4-го класу НВК «Сонечко» під керівництвом вихователя ГПД Кулик І.В.


Змагалися команди завзято та активно. У напруженій боротьбі у загальнокомандному заліку І місце посіла збірна команда м. Очакова, ІІ місце - збірна команда Чорноморської ОТГ.


По віковим категоріям І місце серед учнів початкових класів виборола команда Очаківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 під керівництвом вчителя фізичної культури Оніщенко С.А., серед учнів основної школи - вихованці Березанської ОТГ, серед старших класів – збірна команда учнів 9-11 класів Очаківської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 під керівництвом вчителя фізичної культури Треліс К.О.


У фіналі обласних змагань  «Cool Games», що відбувся 23 січня 2020 у Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ст. №57, наша збірна команда учнів 9-11 класів посіла 4 місце.


Вітаємо переможців та дякуємо їхнім наставникам за якісну підготовку юних спортсменів!

Яланжи Ольга, методист ММК  відділу освіти Очаківської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар