пʼятницю, 26 квітня 2019 р.

Вчимося діяти в надзвичайних ситуаціях



19 квітня 2019 року в освітніх закладах міста проведено День цивільного захисту. На підсумкових заняттях відпрацьовано питання безпечної поведінки в умовах надзвичайної ситуації та плани евакуації із приміщень працівників і дітей під час оголошення надзвичайної ситуації.


На практиці закріплено теоретичні знання, відпрацьовано навички щодо правил користування засобами захисту, безпечного перебування в навколишньому середовищі та засвоєння елементарних норм поведінки у надзвичайних ситуаціях.


Проведено тренування щодо  забезпечення безпечної та швидкої евакуації учасників навчально-виховного процесу. Працівниками навчального закладу закріплювалися навички  гасіння пожежі на початковому етапі з використанням первинних засобів пожежогасіння, надання першої невідкладної допомоги потерпілим,  взаємодії з пожежно-рятувальними підрозділами та підрозділами екстреної медичної допомоги.


Рятувальники 22 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Миколаївській області (м.Очаків) демонстрували, як ліквідувати пожежу на початковій стадії, показували дії рятувальників під час пожежі, знайомили учасників навчально-виховного процесу із спеціалізованою технікою, яка стоїть на озброєнні частини.


Немає коментарів:

Дописати коментар