четвер, 11 квітня 2019 р.

Юні пожежні змагалися в Новій Одесі



28 березня у м. Нова Одеса пройшов другий зональний етап обласного Фестивалю Дружин юних пожежних. Для участі у змаганнях прибули команди   з Очаківського, Миколаївського, Вітовського районів, м. Очаків та Нової Одеса. Наше місто на фестивалі представляла команда учнів Очаківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1.


Після жеребкування учасники взяли участь у двох конкурсах: «Домашнє завдання»  та «Плакат соціальної реклами» на тему «Людина в надзвичайній ситуації».  Художній роботі дітей члени суддівської колегії присудили перше місце посіла команда «Оптимус» Очаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1.


У наступному конкурсі юні надзвичайники демонстрували власні художні номери - театралізовані постановки, співи, танці в яких пропагували головну ідею  фестивалю - «Кращий пожежний — це ти обережний!». На сцені панувало справжнє театральне дійство під час якого діти використовували декорації, різнобарвні костюми, втілювали яскраві образи. Вони навчали  присутніх, як не впустити в своє життя біду, як поводити себе за умови небезпечної ситуації.


Наша команда «Оптимус» була нагороджена грамотою «За жагу до перемоги». Усі учасники зонального етапу Фестивалю отримали солодкі подарунки від організаторів заходу.

Дейнеко О.Ю. , педагог-організатор Очаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4

Немає коментарів:

Дописати коментар