понеділок, 22 жовтня 2018 р.

Юні легкоатлети змагаються за перемогу



16-17 жовтня 2018 року в м. Миколаєві пройшли змагання з легкої атлетики ХVІІІ обласних спортивних ігор серед загальноосвітніх навчальних закладів. У випробуваннях узяли участь 35 команд з міст, районів та ОТГ області.


Учні 9-11 класів освітніх закладів м.Очакова за перемогу в таких видах спорту: стрибки у довжину з розбігу, стрибки у висоту, біг на дистанції 100 м, 200 м., 400м., 800м., кидання м’яча, естафета.


В своїй групі з 8 команд юні легкоатлети посіли посіли ІІ місце. В першу п’ятірку серед усієї кількості команд із кидання м’яча ввійшов учень із Очаківської ЗОШ №1 Шкандилюк Дмитро, а стрибках у висоту кращим був Руденко Ярослав із Очаківської ЗОШ №2.

Гарного результату з бігу на 100м. та 800м. досягли Березюк Дмитро, Шкандилюк Дмитро, Федорович Діана; на 100, 200 та 400 м. - Руденко Ярослав, Власов Єгор, Зінченко Наталія, Баутіна Марія та Бабенко Єлизавета. У стрибках у довжину найвправнішими були Тильна Анна та Йонков Олександр.


Ці змагання стали святом здоров’я та здорового способу життя. Учасники прагнучи досягти високих спортивних результатів, демонстрували командний дух, дружні стосунки та взаємоповагу, які так необхідні для перемоги.



Немає коментарів:

Дописати коментар