пʼятницю, 30 серпня 2019 р.

Серпнева колегія працівників освіти міста Очакова



28 серпня в приміщенні військово-історичного музею ім.О.Суворова  відбулась серпнева (розширена) колегія педагогічних працівників м. Очакова.


У своєму зверненні до освітян міський голова Бичков С.М. окреслив пріоритети при підготовці до нового 2019/2020 навчального року, а саме:
проведення комплексних ремонтів у навчальних закладах, придбання сучасних меблів, комп’ютерного обладнання, відповідного мультимедійного контенту для початкових класів. Сергій Миколайович зауважив, що не всі плани зразу вдається реалізувати, але поступово громада міста отримає сучасний освітній та культурний простір.


Очільник міста подякував освітянам за копітку нелегку працю та нагородив працівників освітянської галузі грамотами і грошовими преміями. Ветеранам освітньої ниви мер міста подарував цінні подарунки - сучасні LED телевізори.


Начальник відділу освіти Очаківської міської ради Голян Л.А. у своєму виступі відзначила досягнення всього педагогічного загалу міста щодо створення умов для впровадження Концепції «Нової української школи». За дорученням депутата Миколаївської обласної ради Гемаєва Х.З. Людмила Анатоліївна нагородила відзнаками та грошовими преміями  педпрацівників, представлених своїми колективами до нагород.


Частина освітян за досягнуті здобутки отримала грамоти Департаменту освіти і науки облдержадміністрації та  відділу освіти Очаківської міської ради. Для всіх присутніх у залі педагогів та освітян зі сцени лунали щирі слова вітань, а свою творчість їм дарували міські артисти.  Педагоги із захопленням сприймали номери художньої самодіяльності, які підготували працівники  відділу культури, молоді, спорту, туризму та релігії Очаківської міської ради. 


У своїй доповіді (додається) «Нова українська школа: взаємодія + розвиток + творчість»  (Про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої освіти у 2018/2019 навчальному році та завдання на 2019/2020 навчальний рік)» Голян Л.А. презентувала здобутки, які сприяли розбудові нового освітнього простору в нашому місті. Створено сучасні умови для навчання учнів 1-2-х класів, розпочав роботу міський інклюзивно-ресурсний центр, керівні та педагогічні кадри вчасно пройшли фахову перепідготовку для роботи в нових умовах.


Доповнили виступ начальника відділу освіти Тімашова Ю.Б., директор Очаківської ЗОШ №4 з питання «Гурткова робота, як складова частина військово-патріотичного виховання, спрямованого на підготовку до майбутньої військової діяльності»; Фоміна Н.С., заступник директора з навчально-виховної роботи Очаківської ЗОШ №2 «Нова українська школа: успіхи та виклики першого року впровадження»; Петрова Г.О. заступник директора з навчально-виховної роботи Очаківської ЗОШ № 1 «Створення інклюзивного освітнього середовища: здобутки, досягнення, перспективи».








За допомогу в організації та проведенні заходу Голян Л.А. висловила подяку  міському голові Бичкову С.М., депутатському корпусу  Очаківської міської ради, депутату Миколаївської обласної ради Гемаєву Х.З.,  директорові військово-історичного музею ім. О.Суворова Захаровій А.Ю., начальнику відділу культури, молоді, спорту, туризму та релігії Очаківської міської ради Мироненко Т.Я., ведучим Хоршевій М.О. та Янушевській О.І.


Вл.інформація відділу освіти Очаківської міської ради 

Немає коментарів:

Дописати коментар