понеділок, 24 червня 2019 р.

«Єдина родина» поєднала таланти



З 09 по 16 червня 2019 року на Миколаївщині, а саме у нашому місті відбувся Всеукраїнський фестиваль дитячої художньої творчості «Єдина родина», який об’єднав талановитих дітей та творчу юнацьку молодь з Центральної, Східної, Західної, Північної та Південної України.

Фестиваль проводиться з метою популяризації дитячої та юнацької творчості, виявлення талановитих і обдарованих дітей та молоді, розвитку їх творчих здібностей, залучення юних аматорів до активної участі у мистецькому житті країни, пошуку нових форм і методів роботи з виконавцями, поширення передового досвіду.

До участі у заході було запрошено понад 1000 вихованців (учнів) закладів загальної середньої та позашкільної освіти, закладів професійно-технічної освіти, віком від 5 до 21 року з 9 областей України: Волинської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Кропивницької, Миколаївської, Полтавської, Сумської, Хмельницької.

09 червня 2019 року на базі санаторію «Борисфен»у м. Очакові відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського фестивалю дитячої художньої творчості «Єдина родина».


Відповідно до плану роботи фестивалю юні аматори з колективів художньо-естетичного напрямку позашкільної освіти вокального, хореографічного, народно-інструментального, фольклорного, циркового жанрів, гуртків художнього слова та літературної творчості змагалися за першість на кращих сценічних майданчиках міста Очакова.

Вихованці  театрального гуртка «Лілея», під керівництвом педагога–організатора Очаківської ЗОШ № 4 Давидової Марини Олександрівни,  
продемонстрували глядачам цікаву літературно-музичну композицію «Чарівник країни Оз».



А вихованці хореографічного гурта «Мрія», Очаківської ЗОШ № 2 , керівник  
Скрипка Юлія Олександрівна представили на розгляд журі динамічну  хореографічну композицію.

Юні аматори художнього мистецтва були нагороджені дипломами Українського державного центру позашкільної освіти відповідних ступенів.
Дякуємо керівникам гуртків, учасникам колективів за такі яскраві, змістовні виступи! До нових зустрічей влітку!

Немає коментарів:

Дописати коментар