вівторок, 18 квітня 2017 р.

Вітаємо переможців обласного форуму юних шанувальників фізики та астрономії!

У Міжнародний день польоту людини в космос, 12 квітня 2017 року,  кафедрою теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій Миколаївського ОІППО проведено традиційний  обласний форум юних шанувальників фізики та астрономії.




Метою заходу є виявлення та розвиток творчо обдарованої учнівської молоді, залучення її до наукової діяльності, популяризація досягнень фундаментальних наук.

Участь у форумі взяли учні 5–11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів, які могли подали творчу роботу в одній із номінацій («Фізика», «Астрономія», «Власна технічна творчість»).
За результатами Форуму  участь учнів Очаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 визнана найбільш успішною за що діти отримали дипломи з відзнакою. Наші учасники представляли роботи на астрономічну  тематику.  9 класик Іванов Андрій   систематизував найновіші відомості щодо пошуку екзопланет, а роботи учениць 8 класу Коршунової Мілени та  Жукова Аліна – присвячені утилізації космічного сміття.  

Щиро вітаємо  наших юних науковців та їхнього керівника – вчителя фізики та астрономії Череватенка Олега Дмитровича з досягнутими успіхами та почесними нагородами.


Немає коментарів:

Дописати коментар